kotiliesi

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Homejuusto-tomaattivuoka

 
 
Täällä ollaan viikonloppu tehty synttäri tarjottavia ja vietetty naapureiden kanssa Venetsialaisia.
Nyt vieraiden lähdettyä aloin valmistella ensi viikon ruokia.
Poika on juuri tyttökaverinsa kanssa saunassa ja me menemme seuraavaksi tyttöjen kanssa.
Kyllä on ollut taas niin ihana viikonloppu, että jaksaa hyvin arjen aloittaa.
 
Tein myös tälläistä kasvislisäkettä meille aikuisille iltamättö ruoaksi.
 
4-5 tomaattia
1 iso sipuli
1 tl basilikaa
1/2 tl suolaa
50 g homejuustoa muruina
1 1/2 dl turkkilaista jogurttia
2 valkosipulin kynttä
1/4 tl mustapippuria
 
Viipaloi tomaatit ja sipuli.
Lado ne lomittain matalaan vuokaan niin, että tomaatit ja sipulit ovat omassa rivissään.
Ripottele pinnalle basilika ja suola.
Sekoita homejuusto, jogurtti sekä valkosipuli ja mustapippuri keskenään.
Kaada seos vuokaan tomaatti sipuli viipaleiden päälle.
Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Tarjoa sellaisenaan tai liha ja kalaruokien lisäkkeenä.
 
 


2 kommenttia:

Mukavaa kun kommentoit :)