Broileripaistos

 
Tänään olen selaillut nettiä ja sieltä Foodie.fm sivustoja. Tämäkin ruoka on sieltä peräisin. Heti alkajaisiksi pyytelen teiltä anteeksi näitä kuvia, jotka ovat niin sekavan näköisiä. Mutta sen takaan, että maku on ruoassa silti kohdallaan, vaikka ulkonäkö ei nyt silmiä hivelekään.
Tänään olin niin onnellinen, kun kaikki söivät hyvällä ruokahalulla ja oltiin kerrankin koko poppoo samaan aikaan ruokapöydässä. Näin pienistä asioista voi ihminen tulla onnelliseksi. Meillä kun yleensä viikolla ei yhteistä koko perheen ruokahetkeä ole ollenkaan. Näin viikonloppuna sitten hyvästä ruoasta ja seurasta  nauttii sitäkin enemmän.
 
4 maustamatonta broilerin rintafileepihviä
1 rkl voita
1tl suolaa
mustapippuria
4 isoa herkkusientä
4 siivua pekonia
6 aurinkokuivattua tomaattia
2 dl kermaa (minulla täysmaitoa)
1 dl maustamatonta jogurttia (lisäsin ohjeeseen)
3 rkl sinappia
 
Puhdista sienet ja leikkaa ne viipaleiksi. Suikaloi pekoni ja tomaatit. Ruskista fileet molemmilta puolilta ja mausta pinta suolalla ja pippurilla. Nosta fileet sopivan kokoiseen uunivuokaan. Ruskista pekonit pannussa. Lisää sienet ja anna niidenkin saada hiukan väriä. Levitä pekoni-sieniseos sekä suikaloidut tomaatit broilereille. Mausta kerma sinapilla ja kaada vuokaan. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Tarjoa lisänä perunoita tai riisiä.
 
 
 

Kommentit

Suositut tekstit