maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kesäinen tähde ruoka paistos


Täällä ollaan taas reissattu, tällä kertaa kävimme Tuurissa.
Paljon oli paikka muuttunut kymmenessä vuodessa, mutta taas saa aikaa kulua, että seuraavan kerran sinne matkaamme.
Minä en jotenkin ollenkaan ole näiden isojen kauppojen ystävä ja pieniin jäi meidän ostokset muutenkin, jotenkin en löydä isoista hehtomarketeista itselleni mitään ostettavaa.


Meillä on tullut näköjään tavaksi joka kesä tehdä tätä helppoakin helpompaa ruokaa, johon upotan jääkaapista kaikki nahistuneet ja hiukankin vanhaksi menevät tuotteet.


Homma on yksinkertainen keitettyjä uusiaperunoita viipaloidaan minulla oli nyt, joku 6-8 perunaa ja mukaan tulee makkaraa tai eilisen grillipihvit tai kanan palat kuinka milloinkin.
Tomaattia, sipulia, kesäkurpitsaa ja sulatejuustoa vain joukkoon.
Mausteeksi olen laittanut pikkuisen suolaa ja sitruunapippuria sekä ruohosipulia tai sipulinvarsia.
Laita ruoka folioon ja tee siitä nyytti tai tarvittaessa vaikka kolmekin nyyttiä ja sitten vain grilliin tai uuniin 200 astetta noin 30 minuuttia niin, että paistos saa kauniin värin pintaansa ja sulatejuusto kerkiää sulaa ruoan joukkoon.
Sitten vain nauttiamaan halvasta ja herkullisesta ruoasta.



2 kommenttia:

  1. Mä syön yllärimössöjä paljonkin pikaruokana. Ei tarvii olla edes jämiä. Jääkaapista vähän sitä sun tätä kasariin, juustoa/sulatejuustoa perään ja antaa porista sen aikaa kuin hyvältä tuntuu. Kermakin passaa, jos ei juustoa ole. Tai maustamaton jugurtti. Ei todellakaan mitään kurmeeta, mutta ihan hyvää arkimättöä. Valitettavasti näyttää aivan kamalalta valokuvissa :D

    VastaaPoista
  2. Kiitti Ansku, täällä mennää noilla samoilla linjoilla ja hyvää on.
    Parhaat ruoat syntyy juuri mitä jääkaapista löytyy periaatteella.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)