kotiliesi

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Broileri-juustonachot

 
Perjantain iltapalat meinasi unohtua kuvaamatta kokonaan, kun tuoksut olivat niin ihanat.
Eli vuoasta oli jo syöty puolet, kun tajusin vasta ottaa kuvan.
Salsat jotka ovat ylä kuvassa lautasella kirjoittelen teille tuonnenpana, koska sunnuntain lounas odottaa viimme valmisteluja.
 
Meillä on vanhempi tyttö ollut yökyläilemässä kaverillaan ja nuorempi pyysi taas meille kaverinsa yökyläilemään.
Ulkona jatkuu ihanan aurinkoiset kelit, vaikka aamulla herätessäni seitsemältä en meinannut uskoa silmiäni katsoessani lämpömittaria, kun mittari näytti 26 astetta pakkasta.
Onneksi lämmitin taas illalla kaakeluunit, ettei aamulla herännyt viluisena.
Meillä kun ei ole ollut täällä alakerrassa tänä vuonna, kun keittiössä ja eteisessä patteri päällä.
 
3 broilerin rintafilettä
1 rkl öljyä
1 paprika
1 sipuli
1 pss (200 g ) maissilastuja
1 prk salsakastiketta
200 g koskenlaskija sulatejuustoa voimakas-maku
150 g juustoraastetta
 
Paista broilerifileet kypsiksi öljy tilkassa.
Leikka ne suikaleiksi ja laita takaisin pannulle, johon listään sipulit ja paprika suikaleet joukkoon.
Hetken hauduttuaan lisää koskenlaskija sulatejuusto joukkoon samoin salsadippi.
Levitä maissilastut laakeaan uuninkestävälle vadille.
Lisää päälle broileriseos ja ripottele päälle juustoraastetta.
Gratinoi 225 asteessa uunin yläosassa noin 10-15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.
Tarjoile salaatin kanssa.
 
 

2 kommenttia:

  1. Täällä meinaa myös usein käydä niin, että kuvat meinaa unohtua, varsinkin jos on jotain herkkua :) mukavaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sarppu.
    On se aina kauhun paikka, kun ruoka on jo räävitty ja kuva ottamatta, mutta elämä on...

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)