maanantai 21. tammikuuta 2013

Juusto-kinkkupiilot


Tässä vielä sunnuntain kinkkupiilot.
Näitä herkkuja voi tehdä vallan mainiosti myös broilerin ohutleikkeestäkin, mutta tällä kertaa sisälle pääsi palvikinkkuleikettä ja keittokinkkukin käy vallan mainiosti.

Ukkoselleni totesin, että huomiseksi on taas puuhaa vaikka kuinka paljon. Joten rakas Ukkoseni lupautui kuorimaan huomiset perunamuusi potut, kun teille tätä tänne kirjoittelen. 
Mutta toisin kävi.
Poistin vahingossa koneeltani kaikki kuvat. No, mikäs siinä taas oli pyydettävä Ukkostani auttamaan tämän tenkkapoon kanssa. 
Eikä siinä vielä kaikki poistin kuvat vielä uudemman kerran heti Ukkoseni ne takaisin saadessa.
Eipä ole tälläistäkään ennen sattunut. Laitetaan nyt tämä kömmi  uuden selaimen piikkiin. Vikahan ei tietenkään voi olla minussa ;))
Onneksi siinä välissä sain tehtyä huomiseksi aivan mielettömän ihanaa salaattia, mutta siitä tulee juttu sitten huomenna.

5 kpl voitaikinalevyjä 
75 g ohuen ohutta broilerileikettä tai keittokinkkua, minulla palvikinkkua.
75 g mietoa kermajuustoa esim. oltermanni
pizzamaustetta
valkosipulirouhetta

VOITELUUN: 
muna

PÄÄLLE:
seesaminsiemeniä

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikinaa hieman ohuemmaksi ja leikkaa kahtia.
Laita taikinan päälle leikkelesiivu ja tanko juustoa. Ripottele päälle mausteet.
Kääri paketiksi. Nipistele saumat hyvin kiinni ja taita sivut alle. Rullaa vielä käden alla muutama kerta pakettia.
Nostele kääröt leivinpaperin päälle uunipellille.
Voitele munalla ja ripottele seesaminsiemenet pintaan.
Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.


4 kommenttia:

  1. Hei ! Pakko kerrankin kommentoida; olet kyllä ihan mielettömän aikaansaava :) ja on hienoa, että hoitolapsillasi on tuollainen hoitotäti, joka jaksaa tehdä kunnon kotiruokaa. Aurinkoista kevättä :) !

    VastaaPoista
  2. Totta on...Joka kerta alkaa nolottaaa kun täällä käy, kun rupiaa miettimään miten itse aina väsää vain sitä yhtä ja samaa. Kyllä olet monipuolinen ruoan ja leipomusten laittaja,

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille Anonyymi ja Saga.
    Ihan tässä alkaa nolottamaan.
    Ruoka ja häärääminen nyt vain on se mun oma juttuni ,että saan ajatukset muualle tästä hullun myllystä.
    Minulle tulee niin hyvä mieli, kun saan kaikki tyytyväiseksi ruoillani ja leippomuksillani.
    Kiitos todella paljon teille kiitoksista ja kehuista. Ne kyllä aina piristää mieltä.

    VastaaPoista
  4. Voi, tää on taas niin hyvä ohje.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)