kotiliesi

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Friteeratut mozzarellat broilerisalaatillal


Ostin neljä isoa buffalo mozzarella palloa eurolla viimme viikonloppuna, kun päivämäärät alkoivat hipoa loppua.
Nyt oli viimeisen pallon vuoro päästä syötäväksi ja mitäs muuta siitä nyt olisi halunnut valmistaa, kun friteerattua mozzarellaa ja kanasalaattia.
Oli ihanan ylellistä ja huh, kuinka täyttävää iltapalaa.

Leikkaa mozzarellasta paksuja viipaleita. Mausta viipaleet suolalla, mustapippurilla ja chilillä. Kääntele viipaleen maustamisen jälkeen, vehnäjauhoissa sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa. Huomioi, että jauhoja olisi kaikkialla juuston ympärillä ettei juusto pääse valumaan ulos kuoren sisältä.
Sitten vain paistat ne öljyssä friteeraus keittimellä tai paistinpannulla runsaassa öljyssä.

Salaatin kaveriksi laitoin kurkkua ja tomaattia sekä ruohosipulia.
Ja jääkaapista yhden paistetun broilerin ohut leikkeen.
Ai ai, kuinka olikin nannaa.



4 kommenttia:

  1. Tässä tulikin idea viikonlopun iltapalaksi :-). Taas tuli vesi kielelle, kun kuulostaa ja näyttää niin herkulliselta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Erja. Meinasin itse syödä salaa nuo mozzarellat olivat niin hyviä.

    VastaaPoista
  3. Ai kun hyvä ohje. Buffalon juusto on herkkua. Itse unohdan aina että sen voi tehdä näinkin:)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Anonyymi,tämä on kyllä yksi herkkujen herkku koko juusto ja plussana vielä friteeraus.... mummm.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)