kotiliesi

perjantai 14. joulukuuta 2012

Uunimakkara

 
Uunimakkara  on tällä kertaa sipulipedillä ja kyllä tekikin kauppansa.
Oletukseni oli, etteivät hoidokit niin tykkäisi, mutta toisin kävi, makkarat loppuivat aivain kesken.
No, me ukkoseni kanssa himoitsimmekin eniten vain tuota juusto-sipulia, joka oli makkaroiden alla ;))
Tein uunimakkarat kaksin kertaisella annoksella.
 
 
600 g lenkkimakkaraa
2 tomaattia
2 isoa sipulia
 sinappia
paprikajauhetta
2 dl juustoraatetta
 
 
Leikkaa makkara poikittain noin 1 cm viiltoihin (ohje sanoi 2cm ja se olisi ollut hyvä)
Viipaloi tomaatit ja sipulit. Sipaise sinappia jokaiseen viiltoon ja laita sekä tomaatti - että sipuliviipaletta täytteeksi. Hienonna loput sipulit ja levitä ne vuoan pohjalle. Laita makkarat päälle ja ripottele mausteeksi paprika ja juustoraastet pintaan. Laita vuoka uuniin 225 - asteeseen n. 20 minuutiksi, kunnes juusto saa kauniin värin. Tarjoa ranskalaisten, perunasoseen tai kasvisten kanssa.
 
 
 
Oma annos, oli ensin tälläinen, mutta oli pakko sada lisää sipuli-juustoa.


1 kommentti:

Mukavaa kun kommentoit :)