maanantai 19. marraskuuta 2012

Täytetyt broilerinrintafileet

 
Olen aina ajatellut, että täytetyt rintafileet ovat vaikeita valmistaa.
No, nytpä tuli nekin kokeiltua ja helpoksi todettua.
Seuraavalla kerraalla ostan vain tavallisia rinta fileitä enkä ohuita.
Oli meinaan hieman hankaluuksia täytteen pysymisen kanssa leikkeen sisällä.
Eli aina oppii jotain uutta.

Tein nämä valmiiksi lauantai aamuna ja aikoessani alkaa näitä paistellemaan Ukkoseni ilmoitti, että haluaisi minut mukaansa ostamaan höyrysulkumuovia yms.
Ukkoseni on näet aloittanut vuoraamaan meidän yläkerran sivu vinttiä asuttavaan kuntoon.
No, kotiin päin päästessämme oli nälkä jo sitä luokkaa, että oli haettava kaupalta mustaamakkaraa ja päästävä pöytään heti eikä viidestoista päivä.
Siispä leikkeet jäi sunnuntaille herkuteltaviksi.

 
Täyte:
 
1 sipuli
1 valkosipuli
2 dl juustoraastetta
 (mielellään jotain maistuvaa esim. kumina gouda,itse en tälläistä löytänyt kaupasta, siispä ostin tavallista goudaa)
nippu ruohosipulia
1 kananmuna
suolaa ja pippuria
 
Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua sen aikaa kun leikkelet rintafileitä.Jos täytteestä tulee liian löysää voit halutessasi lisätä joukkoon korppujauhoja tai perunajauhoja.
 
4-6 broilerin rintafilettä
 
Leikkaa leikkeisiin fileen sivuun tasku johon laitat lusikalla täytettä.
Sulje tasku isolla grillitikulla kiinni ja paista pannulla noin 7 minuuttia per puoli.
Paista keski lämmöllä, ei liian kuumalla.
Mausta kumminkin puolin pippurilla ja suolalla.
Tarjoilin leikkeet röstiperunoiden ja sweet chili saucen kanssa.
  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)