tiistai 27. marraskuuta 2012

Sienisuola

 
 
Löysin vanhasta Glorian ruoka ja viini-lehdestä mielenkiintoisen ohjeen, sienisuola.
Mortteliin vain 1 dl kuivattuja suppilovahveroita tai muita kuivattuja sieniä. Murskaa ne ( jos ei ole morttelia, niin laita sienet muovipussiin ja murenna kaulimen avulla.)
Sekoita joukkoon merisuolaa1 dl ja 1 rkl kuivattua yrttiä.
Minulla tällä kertaa rosmariiniä, mutta yrtiksi voi laittaa mitä vain lempi yrttiä haluaa.
Tarjoilla voi niin kalan, lihan kun kasvistenkin kanssa.
 
Nukuttelen tässä näitä tenavia ja sitten lähden kirjastosta hakemassa tilaamani kirjat. Ihan mielenkiinnolla odotan mitä uutta ja kivaa opin tähderuoista.
Aamupäivä meni takkoja lämmitellessä ja ulkona puuhaillessa.
Voi, kumpa sitä lunta nyt tulisi loppuviikosta, niin olisi ulkonakin enemmän tekemistä eikä oltaisi sisälle tullessa niin savisia :))
TV: Epätoivoinen siivoaja
 


5 kommenttia:

  1. oon kans tehny suppilovahveroista sienisuolaa.Antaa kyllä kivan maun.

    VastaaPoista
  2. Kiitti Ekku, suppiksia nää munkin oli, mutta kirjoitin vahingossa kanttrelleistä. Huh huh, täytyiskö mennä vaihtaan tää pää kun noin reistaa :)

    VastaaPoista
  3. Onpas hyvä idea. Eksyin ensimmäistä kertaa sivuillesi. Tervetuloa tsekkaamaan myös minun blogini. :)

    VastaaPoista
  4. Erja: Herkkua on. Nyt tulee laitettua vöhemmän suolaa annoksiin ihan vahingossa.

    Meku: Kiitos kommentistasi kurkistelin ja ihastuin blogiisi.
    On ihania ohjeita saatavalla.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)