kotiliesi

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Pestoinen kanakeitto

 
 
Kaikki varmaan ovatkin jo huomanneet, että meillä tykätään kanakeitoista
Aina tulee tehtyä hieman erilaisia versioita ja hyvää on.
Tähän tuli laitettua punaista pestoa joka tekikin ihanan makuelämyksen ruokaan.
 
400 g maustamatonta broilersuikaletta
10-15 cm purjoa
1 pieni sipuli
2 porkkanaa
1/2 paprikaa
8 dl vettä
1 1/2 dl pitkäjyväistä riisiä
2 dl ruokakermaa
1 1/2 kanaliemikuutiota
2 rkl punaista pestoa
1 tl suolaa
currya
paprikamaustetta
 
Ruskista kanan palat padassa ja lisää joukkoo sipulit ja porkkanan palat sekä lopuksi paprika. Pistä joukkoon vesi ja kanaliemikuutiot sekä maustet.Kaada joukkoon myös riisi.Anna kiehua noin 15 minuuttia tai kunnes riisi on kypsää ja kaada joukkoon vielä ruokakerma. Maista ja nauti.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)