kotiliesi

maanantai 1. lokakuuta 2012

Uunibataatti




Perunoiden tilalle voi välillä valmistaa bataatti ruokia.
Tämä herkullinen uunibataatti sopii vallan mainiosti liharuokien kaveriksi.
 
Tulimme juuri kotiin, tytöt olivat savityökerhossa ja minä ja poikani kävimme kirjastossa ja kaupassa.
Sain taas kirjastosta ison pinon mieluisia kirjoja mm. Antti Heikkisen Mielenrauha ja kaksi hyvän olon keittokirjaa. Totuus ruoasta sekä kolme romaania. Vakavan asian päälle täytyy saada hieman hömppää vasta painoksi ;))
Niin ja hoidokeita unohtamatta iso Peppi Pitkätossu kirja.
Taas on kuukausi kirjaimellisesti paketissa.
 
1 bataatti
1 tl suolaa
1/2 tl suolaa
1/4 tl chilijauhetta
2 dl kermaa (minulla 3 juuston ruokakermaa)
 
Kuori ja viipaloi bataatti. Laita viipaleet voidellulle uunivuoalle.
Mausta bataatti ja sekoita hyvin. Kaada kerma päälle.
Paista iinin keskitasolla 225 asteessa noin 20 minuuttia.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)