kotiliesi

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Piparjuurisei


Tätä herkullinen kalaruoka vei minun ja Ukkoseni kielen mennessään. Olisimme voineet syödä koko ruoan kahteen pekkaan, mutta kohtuus kaikessa.
Valmistuskin käy käden käänteessä ja uunin päälle laittaessa kannattaa käyttää hyödyksi lämpö ja tehdä jälkkäriksi vaikka pannaria ja sämpylätkin tulee tuotapikaa. (Näin siis meillä.)
Muusina oli tälläkertaa bataatti-perunamuusi. Sopikin niin nappiin tämän kalaruoan seuraksi.
1 pkt (400 g) pakasteseitä
ripaus suolaa ja sitruunapippuria
1 prk 100 g piparjuurituorejuustoa
2 rkl tilliä
oliiviöljyä
Anna seipalojen sulaa hieman.
Aseta sei palat voideltuun uunivuokaan ja mausta pinta.
Notkista tuorejuusto ja sekoita tilli joukkoon levitä seos senjälkeen seipalojen pinnalle.
Pirskota pinnalle vielä hieman öljyä.
Kypsennä 225 asteessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.




1 kommentti:

  1. Hei, sinulla on herkullinen blogi. Tulin katsomaan kahvikakkuja ja löysin paljon muuta. Nam!

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)