kotiliesi

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Mozzarellamunakas


 
Iltapalana oli eilen mehevä mozzarella munakas.
Nopeaa ja simppeliä ruokaa.
Tomaattia olisi saanut olla enemmänkin, mutta hyvä näinkin.
Tämäkin ohje oli uusimmasta KG-lehdestä hieman muunnellen ainesosia pienemmiksi.
 
Eilisessä Marttojen "ompeluseurassa" tuli selailttua Moda-nimistä käsityölehteä ja ihastuin sen yksilöllisiin kaavoihin ja neuleisiin niin, että oli pakko se tänään aamusella tilata, koe mielessä itselle.
 
 
3 kananmunaa
3 rkl vettä
suolaa
mustapippuria
öljyä
125 g mozzarellajuustoa
2 minitomaattia
rukolaa
 
Riko kananmunat kulhoon ja sekoiat vesi joukkoon  sekä mausteet.
Viipaloi mozzarella ja tomaatit valmiiksi.
Kaada öljy kuumenemaan  paistinpannulle ja kaada munaseos pannulle. Siirtele munaseosta puulastalla reunoilta pannun keskustaa päin.
Kun munaseos on melkein hyytynyt, asettele päälle tomaatit ja mozzarellaviipaleet.
Hauduta munakasta vielä kannen alla muutama minuutti.
Lisää pinnalle ennen tarjoilua muutama rukolan lehti.




5 kommenttia:

  1. tää on varmaan kyllä eri hyvää mozallakin...itse olen "erikoistunut" käyttämään vain "fetaa"...

    VastaaPoista
  2. Oih, tàstà tulikin nyt sitten lounasidea. Tosin taidan laittaa basilicaa lisàksi ja ilman rucolaa kun rucolaa ei tàllà hetkellà lòydy. Kiitos inspiraatiosta :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista, hyvää oli ja toistekin teen, kun on niin nopeaa.

    VastaaPoista
  4. Näyttääpä hyvältä, kyllä maistuisi iltapalaksi! Meilläkin kuluu paljon enempi fetaa kuin mozzarellaa, mutta mikä jottei tämmöistäkin munakasta voisi joskus kokeilla. :)

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)