maanantai 22. lokakuuta 2012

Kookos-valkoviinikastike broilerille


 
Lauantai-iltana tuumailin, että onko sitä tullut opetettua Ukkoseni liian herkuille tavoille.
Olin ajatellut, että lauantai-illan syömiset olisivat jääkaapista tähteitä (siis sienirisottoa ja keittoa löytyi.)
Mutta nähdessäni Ukkoseni ilmeen aloin penkoa pakastimesta valkosipulipottuja ja kananrintafileitä.
Usein kun on lauantaisin ja perjantaisin tullut tehtyä, jotain pitemmän ajan vaativaa tai muuten näperrystä tarvitsevaa ruokaa. Lauantaisin usein syömme toisen pääruuan vasta seitsemän-kahdeksan aikaan.
No, nyt oli ruoka hanskassa, mutta sitten iski tenkkapoo. Kaikki kerma oli jo potuissa ja kastike oli tekemättä.
Mietin ja mietin lopulta kaapin perukoilta löytyi kookosmaito tölkki, päivä oli pelastettu.
Ei kun hommiin.
Tälläinen siitä sitten tuli.
 
 
2 dl kookosmaitoa
1 rkl vihreää carrytahnaa
1 1/2 dl valkoviiniä
suolaa
1/2 kanaliemikuutiota
 
Kiehauta kookosmaito lisää currytahna ja kanaliemikuutio.
Kaada joukkoon myös valkoviini  ja anna keittyä kasaan hetken aikaa.
Mausta ripauksella suolaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)