kotiliesi

tiistai 25. syyskuuta 2012

Omenapannukakkua


No, nyt on matkat matkailtu ja kaikki meni paremmin kuin hyvin.
Olen tässä taas päässyt käsitöiden makuun.
Tuntuu aivan siltä, että vuorokaudessa on aivan liian vähän tunteja, kun innostun kutomaan.
Seuraavassa postauksessa siitä sitten enemmän.
 
Taas näitä omppujen käyttö niksejä.
Oli meinaan ihanan makoista pannaria, sokerin määrää voikin hieman vähentää jos omput ovat makeita happamiin kannattaa kyllä pistää sokeria ihan tavallisesti.
 
 
4 dl vehnäjauhoja
n. 3/4 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 tl vaniliinisokeria
4 omenaa
8 dl maitoa
2 munaa
(1/2 dl öljyä)
ripaus kanelia pintaan
 
Sekoita kuivat aineet ja raastettut omenat sekä maito sekaisin. Vatkaa jauhopaakut hyvin rikki ja lisää munat joukkoonLisää halutessasi vielä öljy (minä jätän joskus pois kokonaan.)  Anna turvota vähintään puoli tuntia jääkaapissa. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja ripottele pinnalle kanelia.
Paista uunissa 225 asteessa noin 30-40 minuuttia.
 
 

3 kommenttia:

  1. Oi, kiitos vinkistä - tämä menee kokeiluun.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun taas löytyi innostunut.
    Siksihän tämä blogin pito onkin niin kivaa, kun löytyy innostuneita kokeilijoita.

    VastaaPoista
  3. Kokeiluun menee meilläkin! Kiitos!
    Mulla on uusien ohjeiden kokeiluinto ollut pitkään vähän hakusessa, nyt alkaa taas löytyä. Enää tarvis aikaa testaamiseen... Yksittäiset vapaapäivät ei oikeen oo mistään kotosin, ja niitä on tänä syksynä riittäny. Harmi...
    Mukavaa syksyn jatkoa sinulle!

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)