Tämähän alkaa pahasti näyttää jo sille, että meillä eletään pelkillä omenapiirakoilla ja salaatilla.
Mutta kyllä täällä on ruokaakin syöty, nyt vain on tullut tehtyä noita tuttuja perusruokia, joita tänne blogiin olen jo laitellut.
salaattia
6 kirsikkatomaattia
1/4 paprikaa
1/4 paprikaa
1 broilerin rintafile
30 g homejuustoa
ruohosipulia
kurkkua
parmesaania
ripaus rosmariinia ja mustapippuria
Paista broilerifile pannulla kypsäksi ja anna jäähtyä.
Revi salaatti ja leikkaa tomaatti ja kurkku paloiksi ja laita salaattien joukkoon.
Leikkaa homejuustosta 2 ohutta siivua ja murusta sekin salaatiin.
Pinnalle hieman ruohosipulia ja mausteet.
Leikkaa broilerifile suikaleiksi ja laita salaatin päälle.
Anna hetki maustua jääkaapissa ja sitten vain halutessaan voi lisätä salaatinkastiketta ja syömään.
Kasvihuone tekee satoaan kovaa kyytiä.
Tässä ensimmäinen kurkku jonka otin jo näin pienenä, koska houkutus oli liian suuri päästä maistamaan sitäkin herkkua.
Loput kymmenkunta kurkkua saavatkin kasvaa vielä jonkin aikaa.
Vesi nousee kielelle näitä sinun herkkuja kuvissa katsellessa ja ohjeita lukiessa! Kiva saada vinkkejä, voin sit itsekin kokeilla!
VastaaPoistaVoi, kiitos sinulle Herkkumaaria. Tälläiset tekstit kohottaa taas pitkäksi aikaa mieltä ja kokkaus intoa tuli rutkasti lisää.
VastaaPoistaVautsi kun on herkullisen näköinen salaatti :) Hyvää satoa kasvihuone tuottaa. Meille tulee niitä pikkuriikkisen pieniä tomaatteja solkenaan :D
VastaaPoistaKiitos Tuula, nuo tomaatit olivat yhden päivän sato. Niitä saa täälläkin kasvihuoneesta joka päivä käydä noukkimassa.
VastaaPoistaOnpas herkullisen näköinen salaattiannos! Meillä tykätään varsinkin broilersalaateista!=) Voi vitsi, olisipa kasvihuone! :)
VastaaPoistaHerkullinen salaatti, taitaa ollakin jääkaapissa aineita tähän :).
VastaaPoistaMeilläkin saa nyt joka päivä hakea tomaattisatoa kasvihuoneesta.