torstai 23. elokuuta 2012

Perunasalaatti

 
 
Omanmaan perunoista tuli tehtyä raikasta perunasalaattia.
En edes kuourinut pottuja, koska kuori on vielä niin ohutta.
Kuten jo varmaan on tullutkin useimmille selostettua, keitän aina perunoita isomman määrän josta sitten saan niin paistettuja perunoita kun salaatti aineksiakin.
Tällä kertaa oliivit loppuivat hieman kesken niin lisäsin hieman kapriksia kirpeyttämään makua.


5 perunaa
4 kirsikka tomaattia
2 tl kaprista
2 pientä hapanta omenaa
1 dl mustia oliiveja
1 pieni kesäkurpitsa
3 rengasta vuohenjuustoa paloina
3/4 dl oliiviöljyä
sitruunana mehua
pippuria ja suolaa

Leikkaa kaikki ainekset suupaloiksi ja sekoita keskenään.
Kaada joukkoon öljy sekä sitruunan mehu ja mausteet.
Anna tekeytyä hetki ennen nauttimista jääkaapissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)