torstai 16. elokuuta 2012

Kauraiset pinaattiletut



Tavallisia pinaatti lettuja voi piristää välillä tuunaamalla, aamuiset kaurapuuron tähteet vain joukkoon ja taas on saatu jääkaappia keveämmäksi.
Nyt onkin siitä ihmeellisesti asiat täällä jääkaapissa, ettei tähteitä ole laisinkaan. Kaikki ruoat on syöty ja huomenna saa iloisena tehdä lapsille ranskalaisia kun tietää, ettei viikonlopulle jää mitäänylimääräistä syötävää roikkumaan jääkaappiin.
No, onneksi on tietenkin tuo pakkanen johon voi myös laitella ylijääneitä ruokia, mutta nyt alkaa pakastimetkin pullottaa marja ja vihannes sadon jäljiltä.
Eli nyt täytyisi saada tyhjennettyä juuri kaikki jämätmyös pakkasesta.

1 l maitoa
2-3 dl kaurapuuroa
n. 4 dl vehnäjauhoja
2 tl suolaa
300 g pakastepinaattia sulatettuna
3 kananmunaa

Sekoita kaurapuuro hyvin vatkaten maitoon lisää sitten jauhot ja suola sekä sulatettu pinaatti.
Vatkaa lopuksi kananmunat joukkoon. ( Kun lisää munat lopussa niin jauhot eivät jää paakuille.)


1 kommentti:

  1. Enpä olekaan tullut ajatelleeksi että kaurapuurokin kävisi, ruisjauhoja olen kyllä käyttänyt ja saanut tehtyä hyviä lettusia, mutta en tosiaan puuroa

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)