sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kasvis-pekonipaistos grillissä


Eilen boilerpihvien kaveriksi tein ihanan raikkaan kasvispaistoksen.
Pekonia jäi täytetyistä sienistä hieman yli niin leikkasin nekin vielä joukkoon samoin sienten kannat. (Näin ei taaskaan mennyt mitään hukkaan.)

Meillä on  parina iltana grillattu makkaraa uudella ulkotulella/grillillä. (On tullut taas makkara kiintiö täyteen tältä kesältä,. Meiltä kun ei oikein löydy noita makkaran syöjiä.)
Aivan kuin olisi metsäretkellä kun tuli lämmittää ihanasti viilenevässä illassa.
Syksyllä onkin pimenevinä syysiltoina ihanaa istuskella tulen rätistessä ja lämmittäessä.

1 paprikaa
1/2 kesäkurpitsa
2 pientä sipulia varsineen
iso tomaatti
5 sienen kannat
3 pekonisiivua
Kasti:
oliiviöljyä
balsamiviinietikkaa
hunajaa
mustapippuria
suolaa

Pilko kasvikset grillauksen kestävään vuokaan. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää kasvisten sekaan. Grillaa kasvikset kypsiksi.
Minulla oli grillissä noin15-20 minuuttia.



5 kommenttia:

  1. Oi, tàmà vaikutti maukkaalta reseptiltà :D

    VastaaPoista
  2. Mahtavan tunnelmallisen näköinen grilli! Ja olet taas tehnyt vaikka mitä herkkuja.

    VastaaPoista
  3. Kiitos sinulle Erja kommentista.
    Pidämme itsekin grillistä todella paljon saa niin ihanan tunnelman luotua.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)