keskiviikko 8. elokuuta 2012

Kana-nuudeliwokki


Wokit on niin helppoja ja nopeita valmistaa. Tästä tulikin herkullista. En ollutkaan ennen ostanut kananpojan filepaloja ja nyt tykästyin niihin niin, että suikaleet taitaa jäädä toiseksi. Nämä filepalat kun ovat paljon lihaisampia ja koko pakettia ei toki tarvitse käyttää kerralla vaan vaikka pakastaa puolet.

2 rkl öljyä
n.450 g  kananpojan fileepaloja, hunaja
1 iso sipuli (minulla niitä sipulinvarsia taas nippu)
150 g purjosipulia viipaleina
2 lehtisellerin vartta viipaleina
1 porkkana raasteena
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
2 dl  wok-vihanneksia
1 paprika
2 tomaattia
2-3 rkl soijakastiketta
2-3 rkl makeaa chilikastiketta
vähän mustapippuria
ja suolaa

Lisäksi:
vettä
2 pss nuudeleita

Kuumenna öljy pannulla.
Paista kananpojan fileepalat kauttaaltaan.
Lisää joukkoon sipulilohkot, purjo- selleri- ja porkkanaviipaleet, hienonnetut valkosipulin kynnet sekä muut kasvikset. Kääntele kovalla lämmöllä muutaman minuutin ajan.
Mausta soijakastikkeella, makealla chilikastikkeella,suolalla ja mustapippurilla.
Kiehauta vesi ja laita nuudelit kiehuvan kuumaan veteen. Sammuta liesi ja anna nuudelien kypsyä muutama minuutti. Valuta ja sekoita nuudelit muiden ainesten joukkoon.
Tarkista maku.

2 kommenttia:

  1. Hyvän makusta tuli kyllä, mutta tuo kuva ei vakuut, sori :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi, Anonyymi. Ja tiedän kuvani on onnettomia.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)