perjantai 20. heinäkuuta 2012

Täytetyt tomaatit grillissä


Tässä taas yksi herkullinen versio täytetyistä tomaateista.
Meillä on nyt kasvikset voittaneet lihan ja makkaran grillaamisessa.
Näihin kun saa niin pienellä vaivalla eri täyte vaihtoehtoja, jotka on toinen toistaan herkullisempia.
Näistä tomaateista tuli pieni kina kuka saa viimmeisen tomaatin, tottakai nuorimmainen voitti ja söi onnellisena tomaattinsa ;))


4 tomaattia
5 kpl tuoretta basilikaa
1/4 dl korppujauhoja
ripaus mustapippuria
5 aurinkokuivattua tomaattia
1/2 dl tuorejuustoa (minulla lohi-piparjuuri)
Parmesaania tai muuta juustoraastetta


Leikkaa tomaatit kahtia. Koverra tomaattien sisus varovasti irti ja paloittele sisus pieniksi kuutioiksi. Laita tomaatin puolikkaat vuokaan. Hienonna basilika. Yhdistä tomaattien sisus, basilika, korppujauho, pippuri, paloitellut aurinkokuivatut tomaatit ja tuorejuusto tasaiseksi seokseksi. Täytä tomaattien kolot.   Halutessasi voit valuttaa oliiviöljyä tomaattien pinnalle ja eikun grillailemaan.
Tässä kuvassa tomaatit vasta menossa grilliin.

6 kommenttia:

  1. Tässä olisi voinut olla hyvä mainita, kuinka pitkään tomaatteja grillataan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noin kymmenisen minuuttia oli grillissä ylä ritilällä.

      Poista
  2. Juu, se on noin 10 minuuttia:)
    Kiitos kun vinkkasit.
    Täytyykin tehdä näistä uusi kirjoitus pikapuoliin.

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Nuo korppujauhot tekivat tomaatin täytteestä hieman rapsakamman ja pysyi hyvin täytteet sisällä.
      Yleensä kun ne pääsee tomskuja paistaessa hieman levähtämään.

      Poista

Mukavaa kun kommentoit :)