kotiliesi

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Tähteellistä syötävää


TERVETULOA JOUKKOOMME MARIA JA MELODY.

Joskus sitä on onnellinen vähän viileämmästäkin päivästä näin kesällä.
No, nyt minulle passasi vallan hyvin tämä aurinkoinen, mutta tuulinen sää.
Laitoin uunin päälle ja leivoin sekä tein nämä ruoat jotka jääkaapissa jo viimme päiviltä oli tähteeksi jäänyt, niin ja pannariakin oli tänään, kun kerta uuni oli päällä.

Siis, tämä ylempi ruoka oli kana riisipaistosta.
Eiliset kanakastikkeet ja riisi sulassa sovussa keskenään ja joukkoon kippariruokakermasta puolet. Juustoa vielä pinnalle ja hyvää oli.
Uuniin vaan ala tasolle muiden paisteltavien seuraksi 175-225 asteeseen ja ruoka on valmista, kun pinta on saanut hieman väriä.

PST: Tätä ruokaa tein vain pienen uunikulhollisen, kun aineksia oli vähemmän, mutta tulipas taas käytettyä ruoat viimmeiseen pisaraan asti.
Samaten tässä ruoassa oli tähteeksi jäänyttä jauhelihakastiketta ja makaroonia.
Sekoitin vain keskenään (harkitsin valkokastikkeen tekoa, mutta laiskuus voitti.)
Samallatavalla kuuin äskeisessäkin puoli kippari ruokakermaa joukkoon ja juustoraastetta pintaa ja uuniin 175 asteeseen noin tunniksi.
(Samalla pellillä kaikki ja kuivakakku vielä kaupan päälle. Muuten olisinkin laittanut varmaan lämmön 225:teen ja olisi saanut olla puoli tuntia tai kunnes saa kauniin värin pintaan.


Pakkohan sitä oli sitten kumpaistakin herkkua maisteltava ja kyllä se vaan on hyvää.
Ihan kun söisi eri ruokaa, vaikka ainekset ovat ihan samat.
Siispä tämän takia usein teenkin isoja annoksia ja keittelen niin pottuja, riisejä kun pastaakin isoja määriä jääkaappiin.

1 kommentti:

  1. Kyllä tämä bloggaaminen alkaa jo sujua! Ei uskoisi, että ovat tähderuokaa, todella herkullisen näköistä. Tähteet pelastavat monesti kiireen keskellä!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)