keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Kebabrisotto


Hely tervetuloa lukijaksi joukkoomme.
Valmistin tänään, meidän perheelle uutta tuttavuutta eli kebab risottoa.
Oli kyllä kerrassaan maukas tuttavuus ja pääsee pöytäämme vierailemaan toistekin.

Nyt olisi monta ruokajuttua kirjoitettavana, mutta täytyi loikata niiden yli ja kirjoittaa tämä häthätää blogiin ettei resepti unohdu se kun on tälläkertaa ihan omasta päästä kyhäilty.
Yläkuvassa keitto on vielä tekeytymässä. Jos vain suinkin malttaa niin hauduttamalla saa vielä enemmän makuja esiin.


5 dl vettä
2 dl riisiä
1/2 lihaliemikuutiota
1 tl suolaa
paprikajauhetta
200 g kebablastuja
2 tomaattia
1/2 paprikaa
2 ananas kiekkioa
1 pepperoni
1 dl kebabkastiketta
nippu sipulinvarsia (tai sipuli)
5 mangoldinlehteä (ei pakollisia jos haluat voit laittaa pinaatinlehtiä tilalle)

Keitä riisi vedessä puoli kypsäksi ja lisää tomaatti, ananaspalat ja paprikakuutiot sekä pepperoni silppu. Lisää myös kebablastut joukkoon kebab kastikkeen kanssa.
Lisää vielä mangoldinlehdet ja sipulin varret ja keitä riisit kypsiksi.
Sopii hyvin syötäväksi vaalean leivän kanssa.

2 kommenttia:

  1. Hyvän näköistä ruokaa, nam.. Tein sinun voileipäkäkku ohjeella kakun ja olihan hyvää, kiitti ohjeesta:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Askartelin itte. Juu se voikkarikakku on ihanaa...
    Mukavaa, että ohjeistani onmuillekin hyötyä.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)