kotiliesi

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Broilervuoka


TERVETULOA LUKIJAKSI  NIINA KATAJAINEN
Sunnuntaina laitoin uunin kuumenemaan ja helpon broilervuoan tulemaan.
En olekaan ennen tajunnut että valmis valkosipuliperunoista (pakaste) ja  valmis tomaattipasta kastikkeesta saa näin herkullista ja maittavaa juhla ruokaa.

Nyt alkoi sitten työt. No, voiko tätä nyt edes työksi sanoa, kun lapsia on vain viisi ja niistäkin neljä jo niin isoja, että ovat meidän tyttöjen kanssa touhuamassa.
No, sen verran nyt tietenkin täytyy tehdä, että saadaan ruoat ja välipalat pöytään ja nukutetaan pienimmäinen.

1 pss (750 g) pakastevalkosipuliperunoita
1 tlk tomaattista juustopastakastiketta
2 dl ruokakermaa
1 pkt broilerin koipireisiä
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 rkl paprikajauhetta
1 tl tinjamia

Levitä jäiset valkosipuliperunat uunivuokaan muutaman sentin kerrokseksi.
Sekoita pastakastike ja kerma ja valuta perunoille. Huuhdo koivet ja kuivaa.
Sirottele molemmin puolin mausteita. Aseta maustetut koivet perunapedille.
Kypsennä 200 asteessa uunissa noin tunti.

3 kommenttia:

  1. Nam, hyvän näköistä! Mää päivitin blogini osoitetta niin nyt kierrän niitä joiden tiedän mua seuraavan. Kun ei tuo sunkaan linkki entiseen Namin Pajaan enää pelitä, niin vaihdatko sen? :) www.kakkutaikuri83.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Siis tää blogi on mun pelastus :D Välillä pää lyö niin tyhjää ku ei tiiä mitä sitä laittais ruuaks :D
    Täältä löytyy silloin apu :) KIITOS!

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille Kakkutaikuri ja Tiia kommenteistanne.
    Ja kiitokset lämmittää sydäntä aina.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)