kotiliesi

torstai 14. kesäkuuta 2012

Parsakeitto


Parsa on niin hyvää ja sitä voi laittaa niin moneen ruokaan, mutta tällä kertaa tulee keittona.

Nyt on sitten pesty tyynyt eilisten peittojen jälkee ja iltapäivällä lupasin viedä tytöt uimaan kun niin kinuavat.
Pesen itse mattoja pari matonpesu paikalla.
Saa nyt nähdä uskaltavatko neidit kastaa talviturkkinsa vai jääkö vain puheeksi.

4 dl vettä
500 g tankoparsaa
1 sipuli
1 1/2 kasvisliemikuutio
150 g juustoraastetta
3 1/2 dl täysmaitoa
2 tl sinappia
1/2 tl viherpippuria murskattuna

Lisää paloitellut parsakaalit, lohkotut sipulit ja kasvisliemikuutiot kiehuvaan veteen. Keitä lähes kypsäksi. Soseuta sauvasekoittimella tai muulla soseuttimella.
Lisää juustoraaste, maito ja mausteet.
Kuumenna keittoa kunnes juusto sulaa.



2 kommenttia:

  1. onko keitto tehty siis parsakaalista vai tankoparsasta?

    VastaaPoista
  2. Tämä on tehty tankoparsasta., mutta ajattelin juuri kokeilla tätä parsakaalista.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)