kotiliesi

torstai 17. toukokuuta 2012

Tortillapaistos


Tätä ruokaa olen aijemminkin tehnyt ja hyväksi havainnut.
Nyt vain lisäilin kasviksia joukkoon. Tässä ruoassa ei tarvitse paljon nähdä vaivaa, mutta herkullista on silti.

Ukkoseni on tämän päivän viettänyt ulkosalla. Terassin lattiasta on nyt puolet tehty.
Koitin leipoa ja kokata vähän ylimääräistä hyvää, joista sitten ensi kerralla.


1 sipuli
400 g jauhelihaa
1 rkl öljy
2 dl paseerattua tomaattia
2 dl vettä
4 rkl taco maustetta
4 tortillaa
2 tomaatti
1 kesäkurpitsa
2 dl juustoraastetta


Kuori ja hienonna sipuli ja kesäkurpitsa. Ruskista sipuli öljyssä padassa. Lisää jauheliha sekä kesäkurpitsa ruskista. Lisää  mausteet ja paseerattu tomaatti. Keittele muutama minuutti ja tarkista maku. Aseta tortilla levy pyöreään pataan ja levitä sille kastiketta. Lado samanlaisia kerroksia päällekkäin siten, että päällimmäiseksi tulee tortilla.   Viipaloi  tomaatti. Asettele viipaleet tortillakakun pinnalle ja sirottele päälle juustoraastetta. Voit valmistella ruoan tähän asti valmiiksi. Pane pata 200-asteiseen uuniin noin 20-30 minuutiksi.
Tarjoile salaatin kanssa.


 

3 kommenttia:

  1. Hei tämäpä hauska resepti! Pitääpä kokeilla vaikka soijalla tuota samaa. Tässä sulle vaihtarina mun canneloni resepti :)! http://uutistoimistoanselmi.blogspot.com/2012/01/pakkaspaivan-cannelonit.html

    VastaaPoista
  2. Voi että on ihanan näköinen paahtunut juustopinta, tulee ihan nälkä vaikka juuri heräsin ja on aamukahviaika..

    VastaaPoista
  3. Kiitos,
    Uutistoimisto Anselmi,
    kävin katsomassa herkku canneloneja ja heti herahti vesi kielelle.

    Mausteinen Manteli,
    minäkään en voi vastustaa juuri tuota juusto pintaa, vaikka kyllä tarvisi katsella ettei nyt aina söisi rasvaista.Mutta minkäs sitä ihminen itselleen voi.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)