torstai 24. toukokuuta 2012

Kananmunaleivät


Tässä on kotva vierähtänyt, eikä Tupun tupaan ole uusia postauksia tullut.
No, syynä on pahemman luokan kuumeilu ja kurkkukipu.
Ääntä ei lähde kun pieni piihinä jos sitäkään.
Nuorimmaiseni on samassa taudissa ollut, nyt onneksi pääsi kouluun ensimmäistä päivää.
Menemme heti tytön koulusta päästessä lääkäriin tutkittavaksi kumpainenkin.
Yhtenä aamuna säikähdimme toden teolla, kun nuorimmainen  pyörtyi keittiöön maitolasi kädessä aamusalla. Onneksi kunnonnesteytyksellä saatiin tyttö taas kuntoon, eikä tarvinnut lähteä sairaalaan nesteytettäväksi. Niin on mehut vienyt tämä tauti.

Viikonloppuna tein tälläisiä herkullisia leipiä aamiaiselle.

4 paahtoleipää
4 kananmunaa
1 rkl öljyä


Tee leipäviipaleiden keskelle reilu kolo.
Kuumenna öljy pannulla ja paista leivän pinta kauniin väriseksi molemmin puolin.Riko kananmunat leipien reikiin ja paista kunnes kananmuna on sopivan hyytynyt.

TÄHÄN OHJEESEEN SOPII MAINIOSTI HIEMAN KUIVAHTANUT LEIPÄ.


2 kommenttia:

  1. Kiva idea, kokeilen ensi tilassa. Täytyy kyllä ihailla ja ihmetellä sinun luovuuttasi näiden reseptien kanssa. Käytätkö keittokirjoja usein, vai sävellätkö itse aina vain uutta? Oli miten oli, kiitos ihanista ohjeista. Paranemisia ja lämpöistä kevään jatkoa. t. Elle

    VastaaPoista
  2. Hei Elle.
    Oli kiva saada viestisi.
    Katselen paljon ruokaohjelmia sekä selailen lehtiä ja kirjoja paljon sitten kun löytyy minulle mieluinen resepti teen siitä meidän perheelle sopivan ruoan joskus toki teen aivan ohjeenkin mukaisesti.
    Jotenkin tähän tapaan se menee minulla tämä ruoka puoli.
    Ihanaa ja lämmintä alku kesää myös sinulle.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)