sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Pizza perjantai ja ananas salaatti.



Pidimme perjantaina pizza perjantain oikein sanan koko merkityksessä.
Herkuttelimme Buzzadorilta (palvelu jossa kerrotaan mielipide kyseisestä tuotteesta) saamillamme Dr. Oetker Casa di Mama -pizzoilla.
Nämä pizzat ovat mielestäni parhaita pakaste pizzoja.(Ennen jo asian todenneena ja kaikki pizza perjantaihin osallistujat yksimieliseti yhtyivät kuorossa samaan.) Juju on sen pohjassa
Casa di Mama –pizzan pohjaa ei ole esipaistettu vaan se
kohoaa ja paistuu ensi kerran kotiuunissa. Pohjasta tulee
rapea ja ohut ja sen reuna kohoaa samalla kun sen täyte
säilyy kuohkeana ja mehevänä.
Eli pohja on taikinaa ja jos se kerkiää sulaa ei hätää, alla on valmis leivinpaperi jolla saat pizzan uunipellille.
 
Lapset pitivät eniten salami-lihapullapizzan hieman makeasta mausta ja miehet taas tulisesta diavola eli punainen chili ja sipulia sekä calabrese-salamia .
Me naiset taas pidimme suosikkinamme salami-vihreä pepperoni pizzoja.
Kaikkien makuun sopi ihanan mieto paprika salami pizza.


Pizza perjantaimme  kevennykseksi herkullisille pizzoille tein  raikkaan salaatin.
Kyllä maistuikin hyvälle tämä yhdistelmä.


Salaattia, rucolaa, feta (Arlan fetasnacks, valkosipuli-oliivi), kurkkua, tuore ananasta , punasipulia ja aurinkokuivattua tomaattia.

1 kommentti:

Mukavaa kun kommentoit :)