tiistai 13. maaliskuuta 2012

Savujuustotäytteiset jauhelihapihvit




Eilen söimme täytettyjä jauhelihapihvejä ja perunamuusia ruoaksi.
Tein pihvit uunivuokaan eli jauheliha kerros alle täyte päälle ja taas jauhelihakerros, todella kätevää. Jos haluat tehdä uunipellillisen näitä pihvejä kaksinkertaista annos, näin saat isolle porukalle oivan ruoan taikka pakasta loput ja söy toisella kertaa.
Muusiakin tein oikein rutkasti niin riitti seuraavankin päivän ruokaan (josta kuulette huomenna).
Tänään koitan keretä vielä illalla laitella postauksen tänään valmistamastani herkullisesta leivästä. (Mutta siitäkin ensi kerralla.)

1 ps sipulikeittoaineksia
1 prk kermaviiliä
500 g jauhelihaa
TÄYTE:
savusulatejuusto viipaleita(esim. kippari)
viipaloituja mustia oliiveja
PINNALLE:
2 tomaattia
viipaloituja mustia oliiveja
 2 tl tinjamia

Sekoita sipuliokeittoaines kermaviiliin.
Sekoita jauheliha joukkoon. Taputtele kostein käsin puolet jauhelihaseoksesta leivinpaperille. Uunipannun kokoiseksi levyksi.
Levitä juustoviipaleet levyn päälle ja ripottele olivit juuston päälle.
Taputtele loput mureketaikina levyksi toiselle leivinpaperille josta kumoa se täytteen päälle.
Leikkaa tomaatit siivuiksi ja jaa ne tasaisesti murekkeen pinnalle. Nosta oliivi rengas tomaatin päälle ja mausta tinjamilla.
Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia.



Leikkaa pihvit tomaatteja apuna käyttäen neliöliksi.



5 kommenttia:

  1. Kiitos Mira kommentistasi ja kiva kun tykkäsit.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tämä on tosi mielenkiintoinen resepti! Kokeilen varmasti! :)

    VastaaPoista
  3. No ompas hauska resepti. Pitänee kokeilla!

    -Heidi

    VastaaPoista
  4. Piparipulla ja Haidi kiitos kommeneista.
    Ohje oli todella helppo ja makua löytyi.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)