keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Ruusuinen jugurttivaahto


Pitkästä aikaa sain tänne jotain uutta jälkkäriäkin aikaiseksi.
Tässä oiva ohje ylimakeiden jugurttien tilalle. Tässä jugurtissa makeuttajana toimii banaani.


1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1/2 l maustamatonta jugurttia
2 prk ruusunmarja-vadelma vauvanruokasosetta
1 banaani
2 dl pakaste marjoja maun mukaan

Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi.
Sekoita joukkoon jugurtti.
Lisää ruusunmatja-vadekmasose sekä muussattu banaani.
Jaa annoslaseihin ja koristele halutessasi marjoilla.

6 kommenttia:

  1. On varmasti hyvää nam..mukavaa pikkulauantaita:)

    VastaaPoista
  2. Rahkat on tosi hyviä, näyttää ihanalta tämäkin :) paljon olet taas ehtinyt kokkailla ja bloggailla!

    VastaaPoista
  3. Poistin edellisen kommenttini jossa puhuin rahkasta mutta eihän tähän sitä tulekaan.. näyttää tosi ihanalta tämäkin :) paljon olet taas ehtinyt kokkailla ja bloggailla!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)

Pataleipää

  Mikä voikaan olla ihanampaa, kun tuorees leivän tuoksu aamutuimaan. Tämä meidän leipämme ei nyt aivan aamu-teellemme ennättänyt, mutta hoi...