kotiliesi

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Katkarapu-avokadopasta


Söimme tänään herkullista katkarapu-avokadopastaa.
Tulikin sitten vedeltyä oikein vatta pullolleen.

Heräsimme ukkosen kanssa jo ennen kuutta ja olemmekin saaneet tehtyä vaikka mitä. Takka on jo lämmitetty ja pihatyöt tehty, pyykkikone on pyöritetty ja sain toisen säären lämmittimenkin jo valmiiksi. Tytöt kävivät jo aamusella lähi puistossa luistelemassa ja laskettelemassa sinne kun tehdään joka vuosi pitkä jäämäki.

n200 g pakaste katkarapuja
500 g pinaatti tuore pastaa
pala purjoa
öljyä
250 g smetanaa
2 dl juustoraastetta
1 avokado
2 rkl sitruunanmehua
tilliä
suolaa ja mustapippuria

Sulata jäiset katkaravut.
Pilko purjo pieniksi ja kuullota se pannulla miedolla lämmöllä.
Lisää joukkoon smetana ja juustoraaste. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti. Lisää joukkoon katkaravut ja kuumenna kastike. Keitä tuore pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota hedelmäliha kuorista ja paloittele. Pirskota avokadon päälle sitruunamehua estääksesi tuummeneminen. Lisää avokadot katkarapukastikkeeseen ja mausta .
Kaada pasta tarjoilu vadille ja katkarapukastike päälle.
Nauti heti.








5 kommenttia:

  1. Heissan! Mà linkitin sun blogin àsken. Toivottavasti ei haittaa :D

    VastaaPoista
  2. Näyttää herkulta, vaikken katkarapuja voi syödäkään. Lauantaina tein ohjeellasi minestronen ja herkkua tuli, spagetin vaan korvasin sillä, mitä kotoa löytyi.

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteistanne.
    Ciacy, kiitos linkityksestä.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)