kotiliesi

perjantai 24. helmikuuta 2012

Friteeratut texmex-kalapihvit


Rosemaryy tervetuloa lukijaksi.

Tässä on tullut tehtyä tuttuja kotiruokia viimme päivät, joten postaukset ovat jääneet parilta päivältä. Tänään sitten yllätinkin tein todella ihania rapeita kalapihvejä. Laitoin nämä pihvit rasvakeittimeen ja tuli niin maukkaita että. Toki nämä voi paistaa perinteisesti paistinpannulla öljyssäkin.
En ollut koskaan ennen valmistanut kalaa texmex tyyliin mutta hyvää tuli.

Meillä on taas vanhempi tyttö diskossa ja lähden sitä sieltä pikapuoliin hakemaan kotiin.
Ihanaa, kun vihdoista viimmein alkoi koululaisten hiihtolomat nyt saa taas ottaa hieman rennommin tuon aamun, kun se meinaa aina mennä semmoiseksi hässäkäksi.

400 g seitä
1 pss texmex-maustetta
1 kananmuna
2 rkl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 mietoa vihreää jalopenoa

Leikkaa jalopeno pienikis ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Sekoita tehosekoittimella. Muotoile massasta pihvejä. Friteeraa kullankeltaisiksi friteerauskeittimessä tai paistinpannulla öljyssä.
Valuta pihvit hyvin ja tarjoile ranskalaisten, perunamuusin tai riisin kanssa.





6 kommenttia:

  1. Ai kun näyttää hyvälle! Tätäkin pitää kokeilla :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Erja, suosittelen kokeilemaan näin helppo ohje ja saa niin herkullisia pihvejä.

    VastaaPoista
  3. Kala on aina hyvää, vaikka friteerattuna syön tosi harvoin...Mutta nyt alkoi tehdä mieli ranskalaisia...pitääköhän huomenna tehdä vielä lohkoperunoita..tiedä tuota....*Täällä tulee aina nälkä.

    VastaaPoista
  4. Näitä on pakko kokeilla! Täytyy vaan katsoa saako marketista texmex-masutetta vai pitääkö tilata netistä. ;-)

    VastaaPoista
  5. Moi!
    Valitettavasti en voi syödä usein friteraatuja ruokia, vaikka rakastan niitä! Sinun tekemäsi näyttää niin herkulliselta!
    Minun pitäisi myös ostaa tehosekoitin :P

    VastaaPoista
  6. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteitanne.
    Meillä tykättiin näistä frittipihveistä, mutta enpäs minäkään enne ollut tämmöisiä tehnyt, eikä vähään aikaan tule vaikka herkkua onkin on liian lihottavaa :((

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)