kotiliesi
Siirry pääsisältöön

Tuubihuivi


Tervetuloa lukijaksi Casa. 

Taas on yksi tuubihuivi tehty ja tyttö saatu tyytyväiseksi. Onneksi näiden kutomiseen ei paljoakaan aikaa kulu ja sitten saa niin onnellisia tyttöjä, että näitä tekee aivan mielellään. Minä tykkään itse tästä kohoneulleesta todella paljon. Nyt vain suunnittelemaan nuorimmaiselle hieman erilaista tuubia.

Kommentit

 1. nätti on, kerrohan, paljonko laitat yleensä silmukoita? mulla hiukan hakusessa, välillä tulee liian kanssa, sitten taas piukottaa :))
  siis olen aivan tumpelo, mutta tätä osaan edes neuloa :)

  VastaaPoista
 2. Mukavan oloinen tuollainen taitaa olla käytössä. Ainakin näyttää hyvältä. Osaisikohan sitä itsekin käyttää...

  VastaaPoista
 3. Kiva tuubi :) Kyllä näillä pakkasilla on hyvä suojata kaula ja leukakin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista.

  Jaanalle: Tähän tuubihuiviin laitoin 124 silmukkaa vaikka ohjeessa oli 108 silnukkaa.
  Kudoin kaksinkertaisella seitsemänveljestä langalla.
  Tytöt on nyt pyytäneet tehdä isompia huiveja saisi kuulemma mennä kolmekin kertaa kaulan ympäri mutta tämä menee nyt kaksi kertaa ja jää löyhästi kaulaan.

  Sagalle: Olen nyt pakkasilla tottunut pitämään itsekin tuubeja, kun tytöillä niitä tuossaa eteisenlaatikossa on niin lainailen sieltä aina mielialaan ja fiilikseen sopivaa väriä.
  Nyt olen jo jäänyt niihin ihan koukkuun lämmittää niin mukavasti ja saa tarvittaessa löysemmälle kun alkaa olla liian kuumaa.
  Siispä suosittelen tuubin tekoon vain :))

  VastaaPoista
 5. Heippa !

  Saisko tuubi- huivista teko-ohjetta (Vaikka postauksen muodossa), kun kiinnostusta olisi tehdä itsekin sellainen: ) halvemmalla saa ostamalla itse lankaa ja tehdä, kuin ostaa kaupasta valmis !

  Kiitos !

  VastaaPoista
 6. Tamrr, kiitos vinkistä seuraavaan tuubiin tulee teko-ohjeet.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Shakshuka eli munapannu

Tällä viikolla tuli käytyä Helsingissä, Kotilieden verkostobloggaajien koulutuspäivillä. Matka oli antoisa niin koulutuksen, kuin tarjoilunkin kannalta.  Tuli niin monia ideoita kuvauksellisesti, sekä ruokina ja lisukkeina vastaan, mitä haluan toteuttaa myös kotona.


Tänään nuorimmaiselle tuli uusi sänky ja päivä on mennyt pääosin siivoillessa ja järjestyksiä vaihdellessa.

Traamaltakaan ei päästy välttymään... Koska uusi sänky olikin sininen ja me pyysimme vartavasten sängyn mustana. Minusta väri oli hieno, mutta sanoppas se tuollaiselle teinitytölle 😖.
Tiedän kyllä, että sängyn olisi voinut palauttaa ja vaatia mustaa sänkyä tilalle, mutta pidin sitä liian haasteellisena operaationa.  Katsoo nyt kun kaikki olemme nukkuneet yön yli ja mutustelleet ajatuksella sinisestä sängystä. Jospa vaikka huomenna menen käymään liikkeessä ja pyydän sängyn vaihtoa.Mutta jos tässä päivässä oli jotain huonoa, niin oli tässä myös hyvääkin.
Taas kerran sain tehtyä meidän sakille sellaisen ruoan, että j…

Voisämpylät

Tässä on ollut nyt jos jonkinmoista säätöö, noiden nuorimman tytön linja-automatkojen kanssa. Tämä on itsellekin niin uutta, kun matkaa täältä Tampereen länsirajalta Ylöjärvelle päin. Ja nyt kun on nämä vyöhykkeet a ja b ollut tytön kortissa. Piti lisätä c-vyöhyke korttiin ja maksoin koko vuoden matkat yhdellä kertaa. Näin tuli vielä halvaksi, kun tytön syntymäpäivät ovat vasta parin kuukauden päästä, niin päästiin lasten maksuilla koko vuosi. Ensi vuonna onkin sitten sata euroa kaliimpaa tuo kulkeminen. Matka kun on vajaa kuusi kilometriä niin mitään etuuksia ei matkoihin saada 😜.  No, nyt pitäisi kaikki olla okeij ja saa huoahtaa tämänkin jutun kanssa vuoden päivät.Eilen tuli tehtyä herkullisia voisämpylöitä. Näissä on siis niin ihana voin maku ja niin pehmeän höttöistä, että voisi syödä vaikka koko leivän yhdeltä istumalta. Mutta tein näitä meille ja hoidokeille välipalaleiviksi loppuviikoksi, joten ei aleta nyt ahmimaan kaikkia herkkuja yhdellä kertaa.
4 dl maustamatonta jogurt…

Munakasmuffinit

Tämä alkuviikko on ollut tapahtumia pullollaan. Eilen olimme Ukkoseni kanssa koulunvanhenpainillassa, se olikin kunnon istumista. Kolme tuntia meni istuessa ja kuunnellessa ja silti jouduimme lähtemään pois tapahtumasta kesken opettajan puheen.
Tänään taas vierailivat Mumsku ja veljeni sekä häen tyttöystävänsä meillä. Eilen sain viestin veljeltäni, että he ovat aloittaneet vähähiilihytraattisen ruokavalion. No, minulle tuli heti mieleen nämä herkulliset munakasmuffinssit. Niin helpot ja herkulliset tarjottavat ja ulkonäkökään ei häpeä vierastarjoilua. Salaatteineen päivineen meni kaikki tarjottava hyvin kaupaksi. Nämähän käy myös keliaakikolle tarjoiltavaksi. Niin ihana aamu- tai iltapala kenelle vain sekä koulusta kotiinpalaava lapsi  saa näistä mukavan välipalan itselleen. Nämä kun voi syödä niin kylmänä kuin kuumanakin salaatin kanssa tai ilman. Parhaassa tapauksessa voit litistää muffinin kahden leivän väliin ja syödä sinänsä.


Tämä on maittava hävikkiviikon herkku. Munakkaaseen v…