Paistetut ahvenfileet ja tartarkastike


Tämä viikonloppu meillä on ollut kovin kala voittoinen. Mutta minulla on nyt joku kala mania päällänsä ja pakko sitä on nyt sitten laittaa.
Kyllä lihatiskillä kalamestari nauroi kun pyysin kolmea eri sorttia kalaa.
Meillä muuten herkutellaan usein perjantaisin "karkilla" eli friteerattuja muikkuja on pakko olla, niitä sitten napostelemme koko perheen voimin. Lopuista meinaa jopa tulla leikkimielinen tappelukin kuka viimmeiset kalat saa rasiasta itselleen .6 ahven filettä
ripaus suolaa
mustapippuriaTartarkastike:

1 tlk kermaviiliä
1/2 dl majoneesia
1 dl kurpitsapikkelssiä
1 dl maustekurkkuviipaleita


Sekoita kermaviiliin majoneesi. Valuta kurpitsapikkelssi ja lisää kermaviiliseokseen. Hienonna kurkut ja sekoita kastin sekaan. Anna maustua hetki jääkaapissa.

Siis luulin ostaneeni fileitä tarpeeksi, mutta huomasimme úkkosen kanssa , että me saimmekin vain yhdet pienet fileet lautasillemme kun kaikki oli jo mennyt parempiin suihhin.
Paista kala voissa ja mausta.
Tarjoile esim. perunamurskeen tai perunamuusin kanssa.

Kommentit

 1. Kiitos kommentista Askartelin itte, kyllä meilläkin tykätään ja tykättiin taas niin ettei äippä ja iskä saaneet kuin yhdet pienet ahven fileet. Täytyisin tehdä vain useimmin.

  VastaaPoista
 2. huomenta. Näin ensimmäisen ruoka kuvan, iski nälkä. Näin toisen kuvan iski kauhea kokkaus olo. Näin kolmannen kuvan: liityin lukijaksesi!! :D aivan mahtavaa, sain monta uutta kokkaus ideaa, kiitos siis. :)

  VastaaPoista
 3. Kiito Casa kommentista se lämmittää mielltä. Ja kiitos kun sain sinut lukijaksi.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun löysin tän sun blogin!En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan näitä reseptejä..paljon uusia ideoita sain ruokapöytään! :)
  Kiitos,kiitos,kiitos!!! :)

  VastaaPoista
 5. Kiito Tiia, ihanaa kuulla että miellyttää....
  Mukavia kokkaus hetkiä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Suositut tekstit