kotiliesi

lauantai 7. tammikuuta 2012

Juustoinen lihapata


Valmistin juuri puuliedellä lihapadan johon lisäilin jääkaapista juustojen sunmuiden jämät.
Tuli kerrassaan herkullista. Tämän pitäisi olla meidän huominen ruoka, mutta päätimme miehen kanssa ottaa varas lähdön ja syödä tätä hieman jo tänään.

Meillä on ollut ihana loppiainen. Olemme reissanneet koko perheen kanssa, nyt kaksi päivää eri kauppakeskuksissa.
Tänään kohteena oli Ikea ja Ideaparkki. Mukaan on tullut niin vaatteita kun kirjoja, mattoja sekä kaikkea muuta.
Kävimme myös pika visiitillä Mumskulla jolla oli joulukuussa synttärit joten onnea vielä kerran.
Sunnuntain lapset sanoivat haluavansa viettää aivan kotona. Kivaahan se on reissata mutta kyllä oma koti on aina paras paikka :)
Vaikka kyllä meillä on kotoiltukin, joka ilta lapset on viettäneet elokuvailtaa saunakamarillamme.
Mieheni on tehnyt saunakamariimme "elokuvateatterin", joka on todella saanut suuren suosion.
Mieheni on oikea elokuva friikki filmejä meiltä löytyy varmaan tuhannen kappaletta.

400 g maustamatonta possunsuikale lihaa
3 valkosipulia
1 sipuli
1 punasipuli
2 porkkanaa
pieni pala lanttua
n. 1 dl gluteenittomia tummia jauhoja (voi käyttää vehnäjauhoja)
1 l vettä
250 g paseerattua tomaatia
150 g erilaisia juuston kannikoita
3 rkl soijakastiketta
2 lihaliemikuutiota
1 1/2 tl suolaa
mustapippuria
1 tlk kokonaisia herkkusieniä

Paistoin possunsuikaleet, vihannekset ja ja sipulit padassa ja lisäsin jauhot loppu vaiheessa mukaan.
Sitten vettä ja sekoittelin huolella.  Anna padan porista liedellä (minulla oli tunnin kun liedessä oli tuli, mutta vähenpikin riittää.) Maustoin lisäsin juuston kannikat  ja herkkusienet joukkoon. 

Katsotaan nyt jos vielä saisin annoskuvankin tänne blogiin laitettua.

2 kommenttia:

  1. Sinulla on täällä vaikka mitä herkkuja ilmestynyt sillä aikaa, kun en ole kerennyt kommentoimaan, enkä omassa blogissanikaan bloggaamaan.

    VastaaPoista
  2. Herkullista pakkaspäivän ruokaa, ihanaa kun on pakkasta :)

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)