perjantai 2. joulukuuta 2011

Huovutetut kintaatTässä ensimmäiset huovutetut kintaat. Hyvinhän ne onnistui vaikka ensin kauhistelin kintaid3en kokoa.

Täällä ollaan kuumeessa joten ruoka postaukset jää nyt tuonnemmaksi. No, tänään olisi muutenkin ollut ranskalaispäivä joten katsotaan nyt kykenekö jo viikonloppuna kokkailemaan vai meneekö alku viikkoon.
Juu, eilen alkoi jo tuntua kipeyden merkkejä ja kuume siltä sitten pukkasi päälle. Minä kun olen vielä sellainen, ettei kuumetta pidä olla kun pikkuisen niin olen pedin oma.
Mutta kyllä se tästä taas kun saa kunnolla huilailtua.

8 kommenttia:

 1. Hienolta näyttävät kintaat. Koko on ensiksi kyllä kunnioitettava, mutta kummasti ne pienentyvät.
  Pikaista paranemista! Nyt vain kuumaa glögiä filtin alle tarjoiltuna ja villasukat jalkaan, kyllä se siitä:)

  VastaaPoista
 2. Hienot kintaat, ovat kyllä ennen huovutusta järkyttävän kokoiset :D Lepäilehän rauhassa ettei jäkitaudit pukkaa päälle ♥

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista :)

  Hienot kintaat olet tehnyt, noissa tarkenee kovemmassakin pakkasessa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kaikille. Kyllä täällä jo alkaa paremmalta näyttään. Päästään joulupukin apulaisiksi eli ostelemaan loput lahjat sukulaisille ja lapsille.

  VastaaPoista
 5. Tosi komeat kintaat. Värikin on niin ihana. Mukavaa joulunodotusta.

  VastaaPoista
 6. Oi, paranemista sinne, pikaista! Itse en ole vielä koskaan uskaltautunut kokeilemaan noita huovutettavia kintaita tai tossuja yms.

  VastaaPoista
 7. Heips Piristystä päivääsi. Paikallisessa sanomalehdessä (Etelä-Saimaa) oli tänään juttua kotoilusta. Jutussa oli mainittu 4 kotoilublogia ,joista yksi oli sinun.Yksi oli Anu Harkin Kotoliving ja kaksi muuta oli minulla vieraita.

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille Askartelin itte, Saga ja EevaK: Kyllä se tästä huomenna ollaan jo kirjoitus vireessä. Kiitos EevaK vielä ihanasta piristyksestä, kiva kuulla, että oikein on päässyt lehteen asti näiden juttujensa kanssa.
  Piristi kummasti...

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)