maanantai 26. joulukuuta 2011

Hovimestarinkastike


Ihanaa Tapaninpäivän iltaa teille rakkaat lukijat sekä tervetuloa Anne lukijaksi. 
Joulu meni niin nopeasti enkä kerennyt tietokoneeseen koskeakaan.
Nauttien rauhasta, kynttilöitä poltellen ja pelaten sekä tietenkin syöden.

Kiitos teille kaikille ihmisille jotka toivottelitte joulu tervehdyksiä ja anteekisi etten niitä itse huomannut lähettää.

Tein joulun kaloille hyvän kastikkeen maistui kyllä todella herkulliselta ja niin pienellä vaivalla saa graavi- ja kylmäsavulohi oivan kastikkeen.


1/2 dl sokeria
1/2 dl sinappia
1 rkl tilliä
1 keltuainen
2 rkl punaviinietikkaa
1 dl rypsiöljyä
172 tl suolaa
ripaus valkopippuria

Sekoita kulhossa sokeri, sinappi ja tilli. Vatkaa joukkoon keltuainen ja etikka.
Lisää öljy ohuena naihana koko ajan reippaasti sekoittaen. 
Mausta kastike suolalla ja valkopippurilla. 
Tarjoile graavi- tai kylmäsavustettujen lohiviipaleiden kanssa. 



1 kommentti:

  1. Hyvää joulun jälkeistä aikaa!
    Kone on visusti ollut pyhien ajan kiinni täälläkin.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)