Saaralle tervetuloa lukijaksi.
Tätä helpommalla ei pikkuleipien kanssa enään voi päästä.
Ja niin herkullisia, jos vain homejuustosta tykkää.
Ei muuta kuin kaulia piparilevyä hieman ja homejuustot väliin, sitten kääräistään rullalle ja leikataan puolen sentin siivuja rullasta.
Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia tai, että piparit saa kauniin värin pintaan.
Täällä koitan vimmatusti saada keittiöön toista kappaa valmiiksi ennen joulua. Katsotaan nyt kuinka muorin käy, joutuuko vielä uuteen vuoteen odottamaan.
Varmana on hyväää.
VastaaPoistaIik, mun lempparia varmaan kun tykkään sinihomejuustosta. Pitää huomenna kokeilla.
VastaaPoistaNam! Näitä piääkin muistaa tehdä jouluksi!
VastaaPoistaHelpommalla tietysti pääsee jos ostaa valmiit piparit ja sipaisee päälle homejuustoa, hyvää sekin :) Mutta tuoksut jää tulematta tuolla helpolla versiolla ;)
Kiitos teille kaikille kommenteistanne.
VastaaPoistaVoin kyllä teille kaikille taata, että hyvää on. Täytyy varmaan tehdä ens viikonloppuna uusi satsi.
Meillä oli samanlaiset maanantaiherkut :D
VastaaPoistaItse kyllä pidän aavistuksen enemmän vanhanaikaisesta sinihomejuusto-pipari-yhdistelmästä, jossa saa säädellä kunkin suupalan juuston määrän erikseen.
Tälläisistä helpoista ohjeista tykkään.
VastaaPoistaKiitos Satu ja Saga, tuon homejuuston kanssa saa kyllä olla varovainen ettei tule laitettua liikaa.
VastaaPoistaMihinkähän se mun kommentti katosi?
VastaaPoistaAnitta:Kyllä se kommentti taas näkyy...on tuolla toiseksi ylinpänä. Nämä on näitä ihmeellisyyksiä joista kukaan ei ota selvää:)
VastaaPoistaNiin, se mun tämän päivän kommentti katosi. Se, jossa kerroin, että tein noita pipareita. Juustoa olisi saanut olla enemmän ja piparit ohuempia. Tuli aika tanakoita. Hyviä kuitenkin.
VastaaPoistaKiitos ohjeesta.
Anitta juu tälläinen kommentti on kyllä jäänyt näkemättä.
VastaaPoistaOnneksi kirjoittelit uusiksi:)
No pitihän näitä kokeilla :) En tykkää oikein 'tavallisista' pipareista, joten nämähän on kohta syöty....kiitos Sinulle !!
VastaaPoistaKiitos Eevamummo kommentistasi, minulla on sama vika tavalliset piparit eivät oikein tee kauppaansa mutta kun on homejuustoisia niin asia on ihan toinen.
VastaaPoistaKiva kun löytyi jotakin mukavaa suuhuin pantavaa.
Moikka, tein näitä juuri ja aloin pohtimaan, että mikä mahtaa olla näiden säilyvyyden tilanne? Ja pitääkö säilyttää kylmässä, tällöin toki piparien rapeus kärsii..
VastaaPoistaHei ja anteeksi, kun vastaaminen kesti: Varmasti jo pipariktkin paremmissa suissa.
PoistaItse säilytin piparit huoneenlämmössä, koska ne hupenivat siihen malliin, etten kerennyt paljoa miettiä säilyvyyttä.
Mukavaa joulun aikaa ja ihania herkuttelu hetkiä.