sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Lohipihvit ja tilli-jugurttikastike


Näissä pihveissä ei kauaa nokka tuhise ovat valmiita altaaika yksikön.
Maku oli ihanan lohinen, ei oltu liioilla aineilla menty peittämään hyvää makua.
Siis, kertakaikkiaan herkullisia.

Nyt minun täytyy mennä kipinkapin virkkaamaan, että saan kaiken valmiiksi. Mutta tällä viikolla näette mitä täällä oikein on puuhailtu.

500 g nahatonta ja ruodotonta lohta
1 rkl sinappia
2 rkl kapriksia
1 kananmuna

Tilli-jugurttikasti:

2 dl kermaviiliä
1 rkl sitruunanmehua
3 rkl tilliä
1/2 tl sinappia
ripaus sokeria, suolaa ja mustapippuria

Laita paloitellut lohifileet kulhoon ja jauha tehosekoittimella pieniksi. Lisää joukkoon mausteet ja kananmuna.
Sekoita kastikkeen aineet sekaisin ja anna maustua pihvien paiston ajan. Paista pihvit lettupannulla öljyssä molemmin puoli kypsäksi. Tarjoile kylmän kastikkeen kanssa.


3 kommenttia:

  1. Sinä teet kyllä jostain syystä kokoajan kaikkea MUN herkkuja.... ;O) Nuo kylmät kermaviilikastikkeet on yksi sellainen ehdoton juttu, jos pitäisi valita lemppari kastikkeita. Ne vaan on aina niin ihanan raikkaita, varsinkin juuri kalan kanssa, mihin ne kai yleisemmin yhdistetään.

    VastaaPoista
  2. Juu, kiiros Saga.
    Minä myös pidän näistä kylmistä kasteista juuri raikkautensatakia.

    VastaaPoista
  3. Samaa mieltä Sagan kanssa, kalaan en vaan kyllästy :D

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)