kotiliesi

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Jouluhyrrät


Perjantai-iltana tytöt laittoi hösseliksi ja leivoimme piparit sekä näitä jouluhyrriä. Kyllä taytyy taas kerran todeta, että piparin tuoksu on yksi ihanimpia tuoksuja. (Vaikka itse en pipareita syökään, niin silti on näin.) Mutta pipareista sitten tuonnenpana nyt on joulyhyrrien vuoro.
Näihin vihreisiin hyrriin tuli voitaikinan sisään, kourallinen rucolaa ja 1/2 dl pestoa.



Nämä punaiset hyrrät taas saivat sisäänsä.
 150 g pekonia
1 sipulin
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
1 dl juustoraastetta

Pilko pekoni ja sipuli. Ruskista ne pannulla. Silpo liemestään valutetut tomaatit joukkoon. Levitä täyte hieman sulaneille ja ohuemmaksi kaulituille voitaikina levyille.
Kierrä levy rullalle ja leikkaa noin sentin siivuiksi. Lado hyrrät pellille voitele munalla ja paista 250 asteessa uunissa noin 10 minuuttia.

3 kommenttia:

  1. Joskus olen kokeillut jotakin sellaista hyrräohjetta, joka on "sen" torttutaikina paketin takana. Muistelisin, että olivat nam, nam, hyviä. Ja voi, minulle maistuu kyllä joulupiparitkin, ainakin sitten, kun niissä on jotain vielä makeampaa koristetta päällä.... ;O)

    VastaaPoista
  2. Jestas, noita on pakko kokeilla :) Ovat mehevän näköisiä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kiitos kommenteistanne.
    Oli kyllä syötävaän hyviä.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)