lauantai 22. lokakuuta 2011

Vuohenjuusto toast


Illallisemme kruunasi tänään nämä ihanaiset vuohenjuusto toast palat.
Nämä herkkupalat sopisivat kuin nakutettu punaviinin kanssa naposteltaviksi suupaloiksi.
Hunaja päällä teki maun niin mehevän suussa sulavaksi, että paloja meni suuhun ihan sattumalta enemmänkin kuin olisi jaksanut syödä.
Siispä löhöillessä menee tämäkin ilta sohvan nurkassa.
No, yö sauna odottaa vielä ja samalla saa ihailla saunaan mentäessä tunnelmallista kynttilän hohdottamaa yötä. Mikä sen mukavampaa.

Esipaistettuja patonkeja
vuohenjuustoa
rosmariiniä
öljyä
hunajaa


Leikkaa patonki paloiksi ja laita päälle vuohenjuusto viipale. Pinnalle rosmariiniä minulla oli tällä kertaa maustepurkista mutta yrtti käy vielä paremmin.
Noro öljyä päälle ja uuniin 225 astetta noin 15 minuuttia.
Halutessasi voi laittaa juoksevaa hunajaa hiukan päälle. (Suosittelen.)


 

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ja näyttää ihan super hyvältä! Pitää ottaa resepti talteen ja tehdä noita vaikka huomenna illalla:)

    http://annidiary.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Hyviä oli tuli vain syötyä pari liikaa. Nyt vain unten maille täyden vatsan kanssa.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)