torstai 27. lokakuuta 2011

Paprikainen broilerkeitto


Broilerkeitot ovat minun suosikki ruokiani. Yleensä en ole perunaa broilerkeittoihin laitellut vaan riisiä tai nuudelia, mutta kyllä täytyy sanoa, että peruna sopi tähän keittoon kuin nenä päähän.

Nyt täällä alkaa leivonta urakka, lauantain synttäreitä varten. Jos saisin jo tänään osan valmiiksi niin saisi perjantaina ja lauantai aamuna siivottua tämän huushollin. Siispä töihin siitä.


250 g broilersuikaletta
2 sipulia
3 valkosipulia
3 paprikaa (eri värejä)
2 vihreää pepperoonia
3 perunaa
1 rkl öljyä
1 1/2 tl suolaa
mustapippuria
1 rkl paprikajauhetta
2 kanaliemikuutiota
1 l vettä
1 tlk kookos-lime ruokakermaa
basilikaa

Ruskista öljyssä broiler suikaleet ja lisää mukaan sipulit. Lisää paprikat, pepperoonit ja lohkotut peruna sekä vesi ja kanaliemikuutiot.
Mausta keitto ja anna muhia niin, että perunat tulevat kypsäksi.



3 kommenttia:

  1. Nam, näyttää ja kuulostaa herkulliselta! Kun ulkona on vilakkaa, mikäpä lämmittäisi paremmin kuin keitto! Täytyykin kokeilla tätä:D Kiitos ja hyviä synttärikutsuja!

    VastaaPoista
  2. Broileri keitto on hyvää, sitä syö itsensä ähkyyn kun ei älyä lopettaa ajoissa :D Meillä syötiin tänään kaali "mössöä", että olikin hyvää, ähkyyn asti söin sitäkin :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille ihanista kommenteista.
    Niitä on niin ihanaa lukea.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)