kotiliesi

torstai 13. lokakuuta 2011

Naksu ja Raksu


Eilen sai Sitten vanhempi tytöistäkin oman "velton" Siinä siis Naksu ja raksu roikkuu yhdessä lampussa.
Identtisiä en saanut millään näistä veijareista mutta kelpasivat silti.


Kyllä täällä on leivottukin, mutta kuvat olivat niin sameita etten niitä tänne kehtaa laittaa ja vielä kaiken lisäksi murokakku on jo melkein syöty. Oli niin herkullista.  Ruokaakin on tehty. Nämä on vain näitä samoja joita on jo tullut kokkailtua ennenkin, niinpä en niitä tänne kirjoittele.

Veljen myös kävi tänään kyläilemässä ja turistiin siinä sitten sen mitä hoidokeiden kanssa kerettiin, oli kiva nähdä. Nyt kun veljeni muutti tänne Tampereelle näemmekin varmaan useimmin :)

Olen tässä virkannut jouluksi tamppeja verhoihin ja kapat täytyisi myös saada aikaiseksi, mutta näistä asioista sitten myöhemmin kun on kaikki valmista. Keskeneräisiä en nyt halua esitellä.

7 kommenttia:

 1. Kyllä täytyy hattua nostaa sinulle! Olen itsekin toiminut perhepäivähoitajana ja lukiessani sinun päiväohjelmia, muistuivat ne ajat taas mieleeni. Yli 10 tuntisia päiviä tuli tehtyä ja minulla sentään oli vain 2 omaa lasta silloin.. Sinun työsi on vähintään tuplasti rankempaa!
  Ihmettelen miten ehdit ylipäätään tehdä näitä kivoja käsitöitäkin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Pirjo, nämä käsityöt ovatkin minulle se rentoutus keino rauhallista ja näkee kättensä jäljen.

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuollainen kaulassa kelpaa kylillä kävellä.
  IHANAT :D

  VastaaPoista
 4. Ovat ekologisia puuhkia, olen joskus nähnyt. Saisivat lisääntyä..ja kylläkai käsityöharrastajat näitä ovat alkaneet tehdäkkin. Kiva kaulaliinan asemasta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille kommentoijille.
  Kovassa käytössä ovat veltot ollet.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)