kotiliesi

perjantai 7. lokakuuta 2011

"Helppo päivä" osa 3


Hoitolasten lähdön aikaan tytöt alkoivat leipomaan kaurakeksejä (ohje myöhemmin).
Minulle tuli kaveri tuomaan tilaamiani samppoita ja parta ja hajuvettä.

Itse ajattelin leipoa jauhelihapiirakan, mutta eikös sitten jotain aina puutu ja lähdimme vanhimman tytön kanssa kauppaan kävellen.
Lopulta pääsin tekemään jauhelihapiirakan. (Ohje tulee kunhan kerkiän kirjoitella.)

Olemme tässä tehneet nuorimmaisen tytön kanssa projektia nimeltä "veltto". Nyt se oli loppusuoralla ja tyttö sai harsia ja täyttää velttoa (jonka nimeksi muuten tuli Naksu.)
Lopulta saimme puoli kahdeksalta operaation siihen malliin , että ompelin enään korvat ja hännän. Naksulle. Nyt täytyy sitten aloittaa toinen veltto josta kuulemma tulee nimeltään"Raksu".


Kahdeksalta meidän tenavat meni saunaan ja me mieheni kanssa heidän jälkeen.21.15 saunasta tullessa tytöt olivat tehneet esityksen jota piti mennä vielä katsomaan.
Sitten ilta pusut ja halit . Lopulta pääsin rustaamaan ensimmäistä "helpon päivän osaa nro 1"Ilta palaksi vielä jauhelihapiirakan pala ja maitoa , sitten köllähdys omaan sänkyyn. Kello lähenteli jo puoltayötä.

TOIVON ETTEI KUKAAN HOIDOKEIDEN VANHEMMISTA LOUKKAANNU (jos tätä satutte lukemaan koska kerroin kaiken laista mutta tarkoitus ei ole paha vaan kunhan nähdään mimmoinen päivä meillä täällä välillä on. ) .
MINÄ PIDÄN TYÖSTÄNI JA HOIDOKEISTA, TÄMÄ NYT VAAN VÄLILLÄ ON TÄMMÖISTÄ SEKAMELSKAA JA KAAOSTA :))HYVÄÄ YÖTÄ TÄÄLTÄ TUPUN TUVASTA TOIVOTTELEE TUPU JA NAKSU.

4 kommenttia:

 1. Kiitos Erja.
  Nuorimmaiseni on tykännyt veltosta todella paljon. (Mammuu juuri mahataudissa Naksu kainalossa sängyssä.)

  VastaaPoista
 2. Onko miehesikin perhepäivähoitaja? Siis, kun on mukanasi työssä ja onhan ryhmäsikin liian iso yhdelle hoitajalle?
  T. Uusi lukijasi

  VastaaPoista
 3. Kiitos Uusi lukija kommentistasi, kyllä vain me teemme mieheni kanssa yhdessä tätä perhepäivähoitajan työtä. En tästä ruljanssista yksin selviäisikään.
  Nyt ollaan vuoden vaihteessa yhdessä tehty töitä neljä vuotta.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)