kotiliesi

perjantai 9. syyskuuta 2011

Tupareiden tarjottavia


Tässä pääsette herkuttelemaan viimme viikonlopun tupareiden tarjottavilla.
Mumpsku tekee aina meillä voileipäkakut ja nämä onkin oikein suussasulavan ihania, kun leipäkin on itse leivottua.


Ylimmäinen voikkari oli kalavoikkari ja alempi lihasta.Tässä kuva kahvipöydästä tuosta suolaisesta piirasta tulee vielä postaus kun vain kerkiän näpytellä sen koneelle.Todella hyvä vierastarjottava( varsinkin jos on paljon vieraita), puoli valmiit karjalanpiirkat ja itse tehty munavoi. Tälläkertaa laitoin suolan tilalle yrttisuolaa. Munavoi sai kauniin vihreän värin ja aivan ihanan maun. Suosittelen kokeilemaan.


6 kommenttia:

 1. Voi mitä herkkuja. Voileipä kakut, niin minun herkkua. Kauniitakin ovat:)..niitä saa niin harvoin maistella.

  VastaaPoista
 2. Näyttäisi, että munavoissa on muutakin, kuin munaa, voita ja yrttisuolaa?

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteistanne. Sirkku ihan oikeasti tässä munavoissa ei ole muuta kuni munaa voita ja yrttisuolaa. Vieraat arvuuttelivat samaa luulivat olevan valkosipulia ym. Pestoksiskin jokin luuli, mutta tosiaan yrttipansuolaa. No, luin tölkin esitteen ja siinä luki persilja, basillika, sipuli, meirami, kynteli, sellerinjuuri, rosmariini sekä valkosipuli. Eli näillä mennään.

  VastaaPoista
 4. Voi ei mitä herrrkkuvoileipäkakkuja! Mumpsku on ilmeisesti mummo. Meidän mummo on tehnyt eläissään yhden voileipäkakun, mutta aina se sitä muistelee, kun pieni siskontyttö oli kommentoinut, että kyllä tavallinen kakku olis parempaa =) Itsekin olen tehnyt vain kerran voileipäkakkua, mutta kyllä ne vaan niin hyviä on!

  VastaaPoista
 5. Oi, niin monta kertaa olen ajatellut ( mutta vain ajatellut toistaiseksi)leipoa kakkua varten tuollaisen pyöreänleivän. Minusta tuo pyöreä voikkari kun on niin "söpö". Ehkä ensi kerralla sitten jo meilläkin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Miksu, meillä on aina mennyt nämä suolaiset tarjottavat paremmin kaupaksi joten niihin sitten satsataan hieman enemmän.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)