sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Sunnuntain broilerpaistos


Ahkeroimme tänään nuorimmaisen kanssa päivälliseksi broilerpaistosta. Tulikin todella herkullista. Roosa auttoi niin salaatin teossa kun ruoan kanssa sekä salaatin kastikekin tehtiin yhdessä.
Taisi olla tytöllä hieman huolta äidin jakan takia.
Eilen kun olin lääkärissä melkeinpä neljä tuntia oli huoli lapsilla ollut kova isälle sitten soittelivat ja kyselivät joutuuko äiti nyt rullatuoliin?

5 broilerin fileepihviä marinaadissa
1 rkl öljyä
1 tl suolaa
mustapippuria
1 prk kokonaisia herkkusieniä
4 viipaletta pekonia
4 aurinkokuivattua tomaattia
2 dl ruokakermaa
3 tl sinappia

Suikaloi pekoni ja tomaatit. Ruskista fileet molemmin puolin ja mausta. Nosta fileet uunivuokaan. Ruskista pekoni pannussa. Levitä pekoniseos sekä sienet ja tomaatit broilerin päälle. Kaada kerma-sinappiseos vuokaan. Kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia.
Tarjoile lisänä riisiä.


3 kommenttia:

  1. Mahottoman herkullisen näköistä sapuskaa jälleen. Ihana tämä sinun ruokablogi, olen saanut jo monta hyvää kiinnostavaa vinkkiä, kiitos siitä!

    VastaaPoista
  2. Tämä sai meilläkin suuren suosion.
    Eli Seijastiina ei kun kokeilemaan on niin helppo ja maukas ruoka.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)