torstai 8. syyskuuta 2011

Riistarulla


Pyydän tässä heti anteeksi surkeita kuviani, mutta pakko tämä resepti on tänne laittaa kun on niin herkullista.
Kastikkeena on tomaattikastike joka sopii joka murekkeen ja lihapullan seuraksi.

Eilen tytöillä alkoi kokkikerho ja he valmistivat siellä pannaria. Sitä olisi pitänyt saada valmistaa heti kotonakin, mutta illan menot estivät touhuilut.
Lähdimme ystävämme 60-vuotis päiville. Kiitos Hannu ja vielä kerran paljon onnea.

Tänään sitten tytöt tekivät sellaisen herkku pannarin, että...
IIK...nyt vasta huomasin, ette ottanut tyttöjen ensi tekeleestä ollenkaan kuvaa mutta lupaan, että seuraava pannari pääsee tänne blogiini reseptin kera.
Pannari oli super hyvää ja äitikin sai reseptin itselleen ;)

 1 dl kaurahiutaleita
2 dl kermaa
1 tl suolaa
valkopippuria
1 tl korianteria
1 iso salottisipuli
1 rkl voita
600 g hirvenjauhelihaa (nautakin käy aivan hyvin)
1 muna

TÄYTE:

100 g sieniä
1 sipuli
1/2 kesäkurpitsaa
2 tl juoksevaa hunajaa
yrttisuolaa

Mittaa kaurahiutaleet ja mausteet sekä kerma kulhoon. Sekoita ja anna turvota noin15 minuuttia.
Kuori ja hienonna sipuli laitoin sen kaurahiutaleseoksen joukkoon vaikka myöhemmin luin, että se olisi pitänyt paistaa pannulla.Sekoita kaikki murekkeen ainekset keskenään.
Repäise alumiinifoliosta iso pala. Hyom. suosittelen voitelemaan foilion pääset puolta helpommalla kun minä.
Taputtele mureketaikinasta levy alumiinifoiloon.
Esikäsittele sienet. Levitä pilkotut sienet, silputut sipulit ja juustohöylällä leikatut, pitkät kesäkurpitsaviipaleet murekelevyn päälle. Rullaa levy folion avulla rullaksi. Kääri foilio tiiviisti rullan ympärille.
Kypsennä 175 asteessa noin 35 minuuttia.
Ota rulla pois uunista ja anna levätä foliokääreessä 15 minuuttia. Viipaloi rulla tarjolle.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)