sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Punastuva caesar-kastike


Löytyipäs hauska salaatinkastikkeen ohje. Ei olisi heti tullut mieleen itselle anjofisfileet mutta täytyy kyllä myöntää, että hyvää on.

Kävimme päivällä hakemassa minun lääkkeeni apteekista, mutta mietin nyt uskallanko niitä ottaa, koska eilen sain niitä sairaalassa kaksi ja tämä päivä on nukuttanut niin kamalasti. Ehkäpä koitan vain jaksaa Burana 800 vaikkei se tunnu paljoa auttavan.

2 dl (kevyt) majoneesia
2 dl raastettua parmesaania
1/2 tlk anjovisfileitä
2 valkosipulinkynttä
2 tl sinappia
4 dl tomaattimehua
1/2-1 dl öljyä
tilkka sitruunamehua
ripaus cayannepippuria

Valmista kastike sauvasekottimella tai monitoimikoneella. Lisää majoneesin joukkoon raastettu parmesaani, valutettut anjofisfileet ja sinappi. Soseuta ainekset ja lisää joukkoon ohuena nauhana tomaattimehu ja öljy.

3 kommenttia:

  1. No niin, poistosi näköjään auttoi. Nyt pääsin tänne ilman varoituksia. Kiva :)

    VastaaPoista
  2. Kiva tälläinen blogi muutenkin, kun ei ole noita sanavahvistuksia, kommentointi sujuu nopsaan :)
    Kiva kastike, do listalle ja sinulle iloista syksyä!

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille ihanat kommentoijat.
    Ja kiitos Maelka sinulle vielä kerran viestistäsi, että sain taas blogini pelittämään.
    Seijastiina ihanaa yksyä ja kiva kun lahja osui nappiin.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)