kotiliesi

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Katkarapu-kookoskeitto


Eilen mieleni teki nauttia jotain kevyttä mutta hyvää ja niinpä päädyin tähän herkulliseen katkarapukeittoon.

Täällä on ollut ihanan hiljaista puolitoista tuntia. Tytöt on kokkikerhossa ja isäntä kavereidensa tykönä käymässä. Poika on tuolla yläkerrassa mutta hänkin touhuaa omiaan. Kyllä me äsken kävimme kantamassa vedet saunalle ja pyykit laiteltiin mutta muuten on rauhallista.
Pian he tulevat reissuiltaan ja taas alkaa pulina ja hulina. Tytöt taas innoissaan kertoo pitzan teon vaiheet ja kommellukset sitä tehdessä.

180 g katkarapuja
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
1 tlk paseerattua tomaattia
6 dl vettä
1 tl sitruunamehua
2 172 dl kookoskermaa
chilijauhetta
2 kanaliemikuutiota
PINNALLE:
tilliä

Sulata katkaravut lävikössä. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää paseerattu tomaatti ja vesi, sitruunamehu, kanaliemikuutiot sekä kookoskerma ja mausteet. Anna keiton kiehua 10 minuuttia.Lisää katkaravut ja tilli valmiiseen keittoon. Kuumenna, mutta älä anna kiehua, etteivät katkaravut sitkisty. 






2 kommenttia:

  1. Teet kyllä ihania ruokia, meillä pyörii samat soosit viikosta toiseen :D Viikonloppuna teillä voi olla pizzaa kun tytöt innostuvat :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tuula kommentista, pitsa olis kyllä hyvää täytyykin vihjaista tytöille.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)