perjantai 30. syyskuuta 2011

Broilerpata


Tein välillä nopeaa ja helppoa broilerpataa ruoaksi. Tässä padassa on se hyväuoli jos sitä jää sen voi tuunata vaikkapa salaatin joukkoon, seuraavaksi päiväksi.

Täksi päiväksi on luvattu melkeimpä pariakymmentä astetta lämmintä, siispä nauttikaamme syksyn viimmeisistä lämpimistä päivistä. Hyvää viikonloppua rakkaat lukijani.

300 g marinoitua saarioisen jyväbroiler suikaletta
1/2 purjoa
1/2 l vettä
1 kanaliemikuutio
2 dl makaronia
1 rkl soijakastiketta
currya
200 g pakastemaissia
 mustapippuria


Kypsennä pannulla broilersuikaleet ja lisää sekaan purjo. Lisää tovin päästä kanaliemi, makaroni (minulla oli värikästä simpukka pastaa) soijakastike, ja curry.
Anna padan kiehua kannen alla hiljalleen noin 15 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää loppuvaiheessa maissi ja mausta. Tarjoa salaatin kanssa.



4 kommenttia:

  1. Ompa taas kyllä niin herkullisen näköstä ruokaa, tuli nälkä, oikeesti, onkohan minulla noita aineita, alampa kurkistaa kaappeihin :P

    VastaaPoista
  2. Tuota teen nyt viikonloppuna itselleni, olen broilerin suurkuluttaja :) Kiitos Tupu ♥

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista rakkaat lukijani. Meillä tämä sai suuren suosion.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)